Jungovi arhetipovi i ekspresivna art terapija

Samospoznajne radionice – Jungovi arhetipovi i ekspresivna art terapija

👉 ciklus od 4 radionice uživo ili online (+ individualna seansa online ko želi) + besplatno uvodno predavanje u ponedeljak 12.09 18h online

Prijava na besplatno uvodno predavanje u ponedeljak 12.09 u 18h je na linku

👉 moguće je prijaviti se i na pojedinačnu radionicu jer je svaka i celina za sebe; možete doći na jednu radionicu pa onda odlučiti da li nastavljate


✅Lokacija Vračar Šumatovačka ulica ili online Zoom
✅Prijava putem mejla radionice@leela.rs

U SEPTEMBRU I OKTOBRU ĆE BITI I ONLINE CIKLUS! Online ciklus će biti sredom i četvrtkom. Za termine skroluj dole. Za online ciklus će biti potrebno da pripremite kod kuće materijal za rad – po prijavi poslaću vam detaljna uputstva šta za koju radionicu treba pripremiti.

Najvažniji arhetipovi koje nam Jung predstavlja su Persona, Senka, Animus odnosno Anima i Self. Ova četiri arhetipa predstavljaju mapu funkcionisanja naše psihe, odnosno prirodu komunikacije između svesnog i nesvesnog dela naše psihe.

Baveći se njima možemo integrisati odbačene delove sebe, bolje razumeti svoje ponašanje koje je vođeno našim nesvesnim i tako postići bolju integraciju naše ličnosti i prihvatanje života i svega što ga čini.

Odgovaramo na sledeća pitanja:

❓Arhetip Persone: Kako da budem i prihvaćen/a i autentičan/na?

❓Arhetip Senke: Kako da prihvatim svoju mračnu stranu?

❓Arhetip Animusa/Anime: Kako da upoznam svoju drugu polovinu?

❓Arhetip Selfa/Sopstva: Kako da čujem glas unutrašnje mudrosti?

Ekspresivna art terapija nam omogućava da sve to radimo kroz igru i kreativni izražaj. Crtaćemo, kretaćemo se, koristiti telo, boje, glinu i razne druge materijale, zvuk, muziku i ritualni teatar.

TERMINI Septembar/Oktobar

UŽIVO sreda 18-21h:

14.09 Persona
28.09 Senka
12.10 Anima/us
26.10 Self

ONLINE TERMINI – sreda/četvrtak 18-21h preko Zoom platforme:

15.09 Persona
22.09 Senka
05.10 Anima/us
19.10 Self

ZA UČEŠĆE NIJE POTREBAN UMETNIČKI TALENAT ILI ISKUSTVO!

Osnove informacije

✅Prijava putem mejla radionice@leela.rs
✅Cena pojedinačne radionice 2500 rsd
✅Cena ciklusa 8000 rsd – moguće plaćanje u dve rate

❗Ukoliko se prijavljujete na ceo ciklus u bilo kom trenutku ciklusa, a najbolje nakon ciklusa imate mogućnost da se javite za besplatnu individualnu seansu u trajanju od sat vremena – online

✅Materijal za radionice uživo je obezbeđen
✅Za online ciklus će biti potrebno da pripremite kod kuće materijal za rad – po prijavi poslaću vam detaljna uputstva šta za koju radionicu treba pripremiti.

✅ Lokacija: Beograd, Vračar, Šumatovačka ulica ili online Zoom

ISKUSTVA POLAZNIKA

“Na Mininim radionicama dobila sam uvid u neke delove sebe koje sam tražila i ranije, a nisam znala kako da nađem. Verujem da su tome doprinele zanimljive i intuitivne metode art terapije, ali i to kako nas Mina vodi kroz ceo proces, zatim i sama učestvuje i pokazuje na svom primeru, kako nam pomaže da shvatimo šta se desilo, šta je isplivalo, daje objašnjenja koja su istovremeno i duboka i skroz jasna. Atmosfera je bila na neki magični način od starta opuštena, gde je okej da se otvoriš i budeš ono što jesi… Preporučujem!”

Maja

Ciklus vodi:

Mina Miljković

Psiholog, student geštalt psihoterapije, praktičarka ekspresivne art terapije. Završila i obuku za instruktore joge u školi Dragana Lončara, godinama istražuje različite prakse i modalitete psihoterapije i “rada na sebi” posebno ekspresivne kao što su ples, telesne i umetničke metode. Njen životni moto je prihvatanje svega – i dobrog i lošeg – sa ljubavlju i pomirenošću i pronalaženje smisla ljudske egzistencije i patnje.

Kontakt:

radionice@leela.rs

+381 60 329 34 84