Art terapijske grupe

Trenutno su aktivne dve grupe:

  • zatvorena grupa – jednom nedeljno – utorkom 19-21h
  • otvorena grupa – jednom mesečno – sredom 18.30-21h

Zatvorena grupa

Ova grupa funkcioniše kao bilo koja druga psihoterapijska grupa. Članovi grupe dolaze uglavnom redovno jednom nedeljno. Sada je ekipa takva da smo uglavnom online, ali ja sam otvorena za promene ako se pojavi potreba za susretima uživo.

Za svaki susret potrebno je pripremiti nešto art materijala i radimo sa onim što je prisutno. Nisu strukturisane radionice u pitanju već članovi dolaze sa svojim sadržajima i temama. Istražujemo kroz art, razgovor, pokret, pisanje, grupnu dinamiku. Za bivanje u ovoj grupi potrebna je izvesna posvećenost i odgovornost prema grupi – redovno prisustvo i deljenje svoje istine sa grupom. Grupa je sigurno okruženje i ništa ne izlazi izvan okvira grupe. Neka od pravila rada u grupi su dobronamernost, čuvanje privatnosti članova, nesavetovanje, svi smo jednaki, dolaženje na vreme, za online uslove – uključene kamere, funkcionalni mikrofon i zvučnici. Odsustvo se najavljuje minimum 24h ranije.

Grupa nema ograničeno trajanje, može trajati više meseci ili godina, videćemo kakva će biti sudbina ove grupe. Susreti uvek traju 2 sata.

Ako te zanima da čuješ više javi mi se mejlom radionice@leela.rs ili telefonom 060 329 34 84

Više o ekspresivnoj art terapiji pročitaj OVDE

Više o meni potraži na stranici O MENI

Otvorena grupa

Ova grupa se sastaje jednom mesečno. Termine objavljujem minimum 2 nedelje ranije u viber grupi kojoj se možete pridružiti ako želite obaveštenje. Mada ću slati informacije i na mejling listu i društvene mreže.

Mogu te dodati u viber grupu ako mi pošalješ broj telefona na mail radionice@leela.rs. A na mejling listu možeš da se prijaviš OVDE

Svaki susret je priča za sebe i otvoren za stare i nove članove. Ova grupa je više u formi radionice, s tim da će verovatno biti poznatih lica iz susreta u susret i nije unapred strukturisana kao što su tematske radionice. Isto kao u zatvorenoj grupi – dobrodošle su vaše teme i sadržaji i radićemo sa onim što je prisutno.

Pravila su slična kao u zatvorenoj grupi: dobronamernost, čuvanje privatnosti, nesavetovanje, svi smo jednaki, uključene kamere, funkcionalni mikrofon i zvučnici.

Potrebno je pripremiti nešto art materijala, bilo šta je dovoljno dobro, na primer: papiri, olovke, neke boje (flomasteri, tempere, pastele, bojice), stari magazini, makaze, lepak ili selotejp, neke trakice, đinđuve, kanap, materijali, žica, glina, glinamol ili plastelin…

Prvi zakazani termin je sreda 30.03.2022. 18.30-21h. Cena je 2000rsd.

Ako te zanima da čuješ više javi mi se mejlom radionice@leela.rs ili telefonom 060 329 34 84

Više o ekspresivnoj art terapiji pročitaj OVDE

Više o meni potraži na stranici O MENI